קוקטיילים

קוקטיילים

קפיריניה דובדבנים

שמים בשייקר הרבה קרח כתוש,
כמה עלים של נענע קצוצה, שוט (50 מ”ל) ליקר דובדבנים
וכמה דובדבנים טריים ומערבבים.
מעבירים לכוס היי בול ומסיימים במי טוניק או סודה.

סייד קאר

קוקטייל בינלאומי קלאסי ותיק על בסיס ברנדי
1 ברנדי
1 ליקר תפוזים
1 מיץ לימון/ליים
הכנה: לנער בשייקר עם קרח , לסנן ולמזוג לכוס אולד פשיין או מרטיני. לקשט בפלח תפוז.

מאליבו ביי בריז

קוקטייל עדין על בסיס דומדמניות
1 ליקר דומדמניות
2 מיץ חמוציות
2 מיץ אננס
הכנה: לנער בשייקר עם קרח , למזוג לכוס הוריקן ולקשט עם פלח אננס

ביקוי מרטיני

3/4 וודקה
3/4 מאליבו
3/4 ליקר פירות יער/פטל
2 מיץ אננס
הכנה: לנער בשייקר ללא ליקר פירות יער למזוג לכוס מרטיני ולהוסיף ליקר פירות יער בעדינות שישקע לתחתית הכוס.


קוקטייל אנרגיה

מתכון להשבת האנרגיה אחרי פעילות גופנית
1 וודקה
1 ליקר פירות יער
1 מיץ חמוציות
הכנה: לנער היטב בשייקר עם הרבה קרח כתוש ולמזוג לכוס קוקטייל

קוקטייל לקיץ

3/4 וודקה
זילוף ליקר ליצ'י
זילוף ליקר תות שדה
זילוף לימונצ'לו
1 מיץ אננס
סודה
הכנה: לנער רכיבים בשייקר עם קרח למזוג לכוס קולינס ולהוסיף סודה. לקשט עם תות שדה.

וודו

3/4 רום לבן
1/4 ליקר תפוזים
1 מיץ חמוציות
1.5 מיץ אננס
הכנה: לנער היטב בשיקר עם קרח ולמזוג לכוס הוריקן

סורן כתום

1 וודקה
1/2 ליקר פירות יער/ליקר פטל
1/4 טריפל סק
1 מיץ תפוזים
הכנה: לנער בשיקר עם קרח ולמזוג לכוס הוריקן


למונטיני

זילוף ליקר תפוזים
1/2 וורמוט יבש
1 מוודקה
1/2 לימונצלו
הכנה: לזלף מעט ליקר תפוזים בכוס קוקטייל ולערבל על דפנות הכוס. לנער את הוודקה עם לימוצ'לו וקרח בשייקר לסנן ולמזוג לכוס הוריקן. לקשט עם פלח לימון

שקיעה איטלקית

1.5 ליקר גלעיני שסק
מיץ אננס עד סוף הכוס זילוף ליקר פירות יער
הכנה: לערבב בכוס קוקטייל עם קרח ולהוסיף זילוף עדין של ליקר פירות יער


פיסת גן עדן

קוקטייל טרופי חמוץ מתוק על בסיס מאליבו
1.5 מאליבו
1/2 ליקר משמש
3 מיץ חמוציות
2 מיץ אננס
2 מיץ תפוזים
הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס קוקטייל

קוקטייל אננס

3/4 ג'ין
3/4 ליקר דובדבנים
1/3 ברנדי
זילוף ליקר גלעיני שסק
מיץ אננס
הכנה: לנער היטב עם הרבה קרח ולמזוג לכוס הוריקן


אל פרסקו

קוקטייל קיצי חזק חמצמץ על בסיס ג'ין
1.5 ג'ין
1/3 לימונצ'לו
זילוף ליים לימון
מיץ תפוחים לא מוגז/סיידר
עלי מנטה/נענע
לכתוש את העלים בכוס אולד פשאן רחבה.
להוסיף רכיבים עם קרח כתוש לערבב היטב ולקשט עם פלח לימון.

שינוי גודל פונט
ניגודיות